Tudnátok mondani alsó kategóriás bojlis ill. feeder botot, amik, , jobb" minőségűek esetleg ezekhez orsót?
Figyelt kérdés
2015. júl. 9. 14:44
1/8 anonim válasza:
Évek óta használom a Lengyel Robinson cég botjait és meg vagyok velük elégedve. Olcsók, strapabírók és viszonylag jó minőségűek.
Orsóból az Okumát ajánlom, szintén évek óta hibátlanul működnek.
2/8 A kérdező kommentje:
Ezek a botok alkalmasak a nagyobb testű pontyok megfogására pl.:5-8kg? vagy ahhoz jobb többet költeni a felszerelésre?
2015. júl. 10. 07:05
3/8 anonim válasza:
Simán alkalmasak rá. Ezek a botok u.n. kompozit anyagból vannak, amitől szinte törhetetlenek és nagyon rugalmasak. Könnyedén felőrlik egy nagyobb hal erejét. Cserébe valamivel nehezebbek mint nano-technológiás, hiper-super űrbotok, de ez letett botnál úgysem számít :)
4/8 A kérdező kommentje:
A kamasaki feeder botja szerinted jó lehet erre a célra? [link] 120 vagy 150gr-os 360 ill 390es méretben álló és folyó vízre is használnám.
2015. júl. 10. 13:03
5/8 anonim válasza:
Persze hogy jó, sőt, még jobb is mint a Robinson, mert 3 spiccet adnak hozza!
6/8 A kérdező kommentje:
2015. júl. 10. 13:45
7/8 anonim válasza:
Erről nem tudok véleményt nyilvánítani, mert abszolút nem ismerem. Teljesen belépőszintűnek tűnik, de attól még pár évig jó is lehet. Én teljesen leragadtam az Okumánál. Már több mint 10 éve használom őket és azóta nem kellett orsót vennem :) A Shimano Exage harcifékes még egy nagyon precíz szerkezet, de az már más árkategória.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2015. júl. 10. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!