Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a bojlis szettről? 2db kaida black spider carp 390 2 db Hiboy 60-as orsóval

Figyelt kérdés
bojli, boilie, horgász hal, peca, pecázás, hal, ponty

2015. jún. 28. 14:30
 1/6 A kérdező kommentje:

itt a link.

[link]

2015. jún. 28. 14:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát ez egy full Kínai összeállítás, a botok és az orsók is

Kínaiak! Ahogy az árat nézegettem majdnem a bolti új árát

kérik botnak orsónak. Azt te tudod mire szeretnéd használni, mennyit horgásznál velük, szerintem hobbi pecára havi pár alkalomra megfelelne,azt bírná, bár a

Hiboy orsóknak nem tul jó a hírük.

2015. jún. 28. 16:32
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2015. jún. 28. 17:47
 4/6 anonim válasza:

Na az orsókról én ezt találtam. Itt csak az orsóknak 9000 Ft a darabja és semmi rosszat nem írnak. Én vettem egy ilyet a páromnak és nagyon szereti ebből a boltból. Jó fárasztás közben is. Nem értek egyet a leszólóval.

[link]

Termék jellemzők

Méret

60

Csapágy

8+1

Dobok

Fémdob+1db grafit pótdob

Hajtókar

Fém

Fék

Mikrofék

Áttétel

5,5:1

Termék ára: 8.990 Ft

db (darab)

Kosárba rakom

..

Telefonon is megrendelheti!

+36-72/210-276

.

A Hiboy J-60FR nyeletőfékes orsó a tökéletes példája annak, hogy időnként lehet találni olyan orsót a hazai horgászcikk kínálatban amely „olcsó és nem ráz”. A valóságban ez azt jelenti, hogy az alacsony árfekvése ellenére egy hibátlan orsóról van szó, mely jól felszerelt, szépen fut, és a nyeletőfék minőségére sem lehet panaszunk. Fém dobbal valamint fém hajtókarral szerelték, a pótdob anyaga grafit. Kiválóan használható pontyozásnál és ragadozó halas horgászatnál egyaránt.

2015. dec. 16. 09:10
 5/6 anonim válasza:
A botot nem ismerem, de az energoteamnek találtam black spider típusát feeder és match botban is, szerintem annak lehet egy változata...
2015. dec. 16. 09:16
 6/6 anonim válasza:
Az orsó szép kivitelű, könnyen kezelhető, megbízható, és olcsó. A botot még nem ismerem.
2017. máj. 27. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!