Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Egri uszodába mikor mehetek...

Egri uszodába mikor mehetek úszni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ostoba kérdés, de szeretnék elmenni úszni, és pont eger mellett lakom, és hamár ilyen szép uszada van... Na de néztem a neten a medencebeosztást

[link]

Akkor én mikor mehetek? Mert a hét teljesen be van táblázva. Egyedül hétvégén van 2 nap, mikor ki van írva h: közönség. De ez a közönség a nem hobbiúszókat, mint amilyen én is vagyok jelent? És a többi nap? Egyáltalán, csak ez az egy medence van ami "komoly"?

2010. márc. 1. 00:53
 1/5 anonim válasza:

Szia!

Ahogy látod h 1.2.3.4... az jelzi a pályákat vagy mit:D Tehát ez nagy medence de mondjuk az 1.2.3.pálya foglalva van akkor azt nem használhatod csak a többit. Legalábbis mikor én jártam(3éve) így volt. DE az egyébként ki is van írva a pályához hogy foglalt ... Tehát remélem érted... Így felosztva van és csak azt a részt használják ők amihez be vannak írva:D

2010. márc. 1. 09:19
 2/5 anonim válasza:
A közönség meg a mérkőzésekre vonatkozik:)
2010. márc. 1. 09:23
 3/5 anonim válasza:

Bármikor mehetsz úszni, hiszen nincs olyan időpont, amikor mind a 8 pálya le lenne foglalva.

Amúgy is az usziban mindig ki van téve a pályákra, hogy "BÉRELT PÁLYA", így meglátod, hogy melyik foglalt, és melyik nem.

De még az úszómestert is megkérdezheted, nem fogják leharapni a fejedet;) (tapasztalatból mondom-az egri úszómesterek nagyon kedvesek, és segítőkészek)!

2010. ápr. 17. 22:40
 4/5 anonim válasza:

Ja, és a KÖZÖNSÉG az egyáltalán nem a mérkőzésekre vonatkozik.

Mivel hétvégén egyik egyesületnek sincs edzés, az egész uszodát igénybe lehet venni.

Úgyhogy nyugodtan úszkálhatsz :)

2010. ápr. 17. 22:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2010. ápr. 18. 01:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!