Egri uszodába mikor mehetek úszni?
Tudom, hogy ostoba kérdés, de szeretnék elmenni úszni, és pont eger mellett lakom, és hamár ilyen szép uszada van... Na de néztem a neten a medencebeosztást
Akkor én mikor mehetek? Mert a hét teljesen be van táblázva. Egyedül hétvégén van 2 nap, mikor ki van írva h: közönség. De ez a közönség a nem hobbiúszókat, mint amilyen én is vagyok jelent? És a többi nap? Egyáltalán, csak ez az egy medence van ami "komoly"?
Szia!
Ahogy látod h 1.2.3.4... az jelzi a pályákat vagy mit:D Tehát ez nagy medence de mondjuk az 1.2.3.pálya foglalva van akkor azt nem használhatod csak a többit. Legalábbis mikor én jártam(3éve) így volt. DE az egyébként ki is van írva a pályához hogy foglalt ... Tehát remélem érted... Így felosztva van és csak azt a részt használják ők amihez be vannak írva:D
Bármikor mehetsz úszni, hiszen nincs olyan időpont, amikor mind a 8 pálya le lenne foglalva.
Amúgy is az usziban mindig ki van téve a pályákra, hogy "BÉRELT PÁLYA", így meglátod, hogy melyik foglalt, és melyik nem.
De még az úszómestert is megkérdezheted, nem fogják leharapni a fejedet;) (tapasztalatból mondom-az egri úszómesterek nagyon kedvesek, és segítőkészek)!
Ja, és a KÖZÖNSÉG az egyáltalán nem a mérkőzésekre vonatkozik.
Mivel hétvégén egyik egyesületnek sincs edzés, az egész uszodát igénybe lehet venni.
Úgyhogy nyugodtan úszkálhatsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!