Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » A sós víz csíp ha a szembe megy?

A sós víz csíp ha a szembe megy?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy ha mondjuk kinyitod a szemed pl a Adriai Tengerben a víz alatt akkor fog csípni?Vagy ha csíp utána meg szokod?

2015. jún. 10. 18:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem csíp mert ugyanaz a tenger sótartalma mint a testnek.
2015. jún. 10. 18:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem, de kóstolgatni viszont ne kóstolgasd. Én a Sziklás-öbölnél nyitottam ki víz alatt (Stavrostól nem messze). Ugyanis tele volt a víz mindenféle színes hallal, tengeri sünnel, medúzával, stb.. Kicsit jobban látni benne, mint mondjuk egy Balatonban.
2015. jún. 10. 21:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2015. jún. 11. 17:21
 4/5 Kim Bo Mao válasza:
Csíphet de nem úgy mint a klór, és hamar hozzászoksz-a klóros vízzel ellentétben ami mar
2015. jún. 27. 23:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Cáfolom a korábbi válaszolók állításait: nem egyszer voltam már különböző tengerekben, és a sós víz sokkal jobban csípi a szememet, mint a klóros víz.
2023. aug. 19. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!