Szerintetek ki fognak nevetni az uszodában ha nem helyesen úszok?
Általában az usziba mindenki magával van elfoglalva,és senkit nem érdekel hogy hogy úszol,amíg neki nem mész:)
Tapasztalat.
Engem sosem nyomtak még a víz alá, pedig nem is bánnám talán. :D
Mellúszásban szokott inkább nagyon röhejes lenni, ahogy bizonyos életkorú emberek úsznak. Én nem olyan életkorú vagyok, de én más miatt úszhatok röhejesen mellben. De a hát és gyors jobban tetszik.
Nem hiszem, h háton annyira viccesen lehetne úszni. Azt nem lehet nagyon variálni, hátadra fekszel a vizen és lapátolsz. Legfeljebb akkor kapna mindenki röhögőgörcsöt, ha közben a fejed fölött tapsolsz is a kezeiddel. Még ha kinyújtott kéz helyett behajlított kézzel úszol hátban, az se olyan röhejes. Szóval azt nagyon nem lehet elbénázni. A lábat meg megint nem lehet nayon sokféleképpen mozgatni, ami röhejes lenne. Max ha mindkét lábad kinyújtod közben függőlegesbe, az már überextrém, de olyat úgyse csinálnál, mert elsüllyednél, mint leninszobor a Balatonban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!