Balaton átúszás! Személyes véleményekre vagyok kíváncsi, van aki már átúszta úgy, hogy nem nagyon készült rá?
a nagybátyám még anno nem tudom mikor szintén egy lány miatt. A lány hónapokig készült rá, a nagybátyám meg úgy volt, hogy csak elkíséri, aztán odaáll, saját bevallása szerint: "megláttam, hogy látszik a túlpart....", így aztán fogta magát és átúszta. Aztán még egyszer megcsinálta, pár éve a feleségével.
Anyukám, apukám és a tesóm is megcsinálták, szintén pár éve, szintén nulla készüléssel (szüleim 40esek, tesóm 15 volt kb). Annyi, hogy anyu szokott futni.
Én még nem vettem a bátorságot, nem tudom, hogy meg tudnám e csinálni....
Köszönöm a válaszokat! Én is nekivágok idén! Régen sokat úsztam, most konditeremben edzek heti 4x. Szerintem jó az állóképességem és azt is hallottam, hogy inkább szól a kitartásról mint sportról!
Kedves első! Végül randizott veled a lány?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!