Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Balaton átúszás! Személyes...

Balaton átúszás! Személyes véleményekre vagyok kíváncsi, van aki már átúszta úgy, hogy nem nagyon készült rá?

Figyelt kérdés
Olyan aki eddig max 1-2 km-t úszott, de nekifutamodott és végigúszta. Vagy olyan ismerős, mindenféle vélemény érdekel! Nehéz/Félnehéz, kitarts és akaraterő függő vagy komoly edzés kell rá?
2015. jún. 4. 22:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Volt egy csaj, aki azt mondta, randizik velem, ha átúszom, úszni is alig tudtam, de 4óra alatt átértem, bár közben és főleg utána az izomláztól, megbántam párszor, hogy megszülettem.
2015. jún. 5. 06:35
 2/3 anonim ***** válasza:

a nagybátyám még anno nem tudom mikor szintén egy lány miatt. A lány hónapokig készült rá, a nagybátyám meg úgy volt, hogy csak elkíséri, aztán odaáll, saját bevallása szerint: "megláttam, hogy látszik a túlpart....", így aztán fogta magát és átúszta. Aztán még egyszer megcsinálta, pár éve a feleségével.

Anyukám, apukám és a tesóm is megcsinálták, szintén pár éve, szintén nulla készüléssel (szüleim 40esek, tesóm 15 volt kb). Annyi, hogy anyu szokott futni.

Én még nem vettem a bátorságot, nem tudom, hogy meg tudnám e csinálni....

2015. jún. 5. 08:41
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Én is nekivágok idén! Régen sokat úsztam, most konditeremben edzek heti 4x. Szerintem jó az állóképességem és azt is hallottam, hogy inkább szól a kitartásról mint sportról!

Kedves első! Végül randizott veled a lány?:D

2015. jún. 6. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!