Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Egy feeder botot hülyeség...

Egy feeder botot hülyeség lenne felszerelni bojlizni?

Figyelt kérdés

2015. máj. 31. 22:59
 1/7 A kérdező kommentje:
Egy bojlis végszerelék persze kisebb súllyal valamint elektromos kapásjelző használata.
2015. máj. 31. 23:03
 2/7 anonim ***** válasza:
:D A feeder az finomszerelék... Megnézném, hogy 20-30 kilós hallal mirem ennél vele. Tőből elszakadna a spitz, a damil, minden.
2015. jún. 1. 10:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Az csak a csali,de a bojli megegyezik a pellettel,csak az alak más.
2015. jún. 1. 10:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló! Úgy látom több mint egy évtizeddel le vagy maradva. A piac már tele van olyan feederbotokkal amikkel 20 kg felettit is megfogtak már. Tudni kell bánni a bottal. Ajánlom Neked az egyik leghíresebb horgász Döme Gábor videóit. A finomszerelék nem egyenlő a kis halakkal. Nincs pénzem harmadik pontyozó botra viszont van egy feederbotom. 25-ös zsinórral egy bojlis szerelékkel felszerelve gondoltam a dolgot. Szerintem használható így is ha nincs más. Ha már megengedett a 3 bot akkor ki kellene használni. Nem egy csúcskategóriás feeder de úgy gondolom egy 10-es ponttyal elbánna simán :)
2015. jún. 1. 11:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Nincsenek betonba öntve, hogy melyik bottal, milyen módszert alkalmazzál. Én pickerrel is szoktam fűzött kukorica csalival lógatni, rakósbottal pedig élő kishallal, csukázni, süllőzni, nem is eredménytelenül.

Szóval bátran kísérletezzél, sosem lehet tudni melyik módszer lesz a nyerő!

2015. jún. 1. 19:45
 6/7 ret_close válasza:
tulajdonképpen kisérletezés, ne mindig a videok domináljanak. vannak köztük jók én rendszeresen kiprobálom van hogy sikeres van hogy sikertelen, de ezt a tó fajtája is válogatja. én picker bottal is szoktam pontyozni, egy részt jobban érzed, sokkal érzékenyebb jobb a bot markolata kényelmesebb vele dobni is. bár ha olyan tóra megyek amibe tudom hogy 10 kg felett vannak akkor viszek egy erösebb botot. kinek mi stilusa, én kifejezettem nem szeretem ha egy botnak vastag a amrkolata. de amugy én azt mondom hogy egy feder bor 25os zsinarral ha jol beállitod a féket akkor elbírja az.
2015. jún. 4. 16:08
 7/7 anonim válasza:

üdv!

előttem szólókhoz kapcsolódva szerintem se feltétel h milyen bottal horgászol csak úgy old meg a végszereléket hogy ne legyen nagy terhelésnek kitéve a spicced. Én is pickerrel horgászom pellettel bojlival sőt én kosarat használok számomra ez eredményesebb igaz kicsit okoskodni kell vele de semmi probléma nem volt egy halammal se és hozzáteszem nem Döme Gábor botot használok de nem is cserélném el rá az is biztos :D

2016. febr. 14. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!