Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hol tudnék Budapesten jó...

Hol tudnék Budapesten jó minőségű búvár illetve úszó szemüveget venni? SÜRGŐS

Figyelt kérdés
Két hét múlva megyünk nyaralni és mindenképpen akarok venni búvárszemüveget. Igazából mindegy hogy úszó vagy kimondottan búvár csak le tudjak menni vele a víz alá. Bár az lenne a jó ha egy helyen tudnék venni mindkettőt mert nem árt ha van úszószemüveg is itthon. Nézelődtem interneten de vagy csak egy sportra szakosodott boltot találtam vagy nem volt fenn egyértelműen árú kínálat a weboldalon. Feleslegesen nem akarok utazgatni, tud valaki segíteni hogy hova érdemes mennem?

2015. máj. 29. 08:57
 1/4 A kérdező kommentje:
Jah, és 21 vagyok úgyhogy ne gyerek sport felszerelésre gondoljatok.
2015. máj. 29. 09:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Google - budapest búvárfelszerelés bolt
2015. máj. 29. 09:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Hervisben egy egész polc tele van ezekkel, több helyen is van a városban.

Ill. ott a javasolt guglizás, egy rakás búvárbolt van a belvárosban.

2015. máj. 29. 15:22
 4/4 A kérdező kommentje:

Egy búvár boltban úszószemüveget nem kapnék és tartok tőle hogy a búvár szemüvegek is túl speciálisak ami nem feltétele a jó minőségnek ellenben sokkal drágább.

Valószínűleg a decathlon-ba megyek majd, csak az körülményesebb mert Budaörsre kell menni.

Azért Köszönöm a válaszokat, a Hervis még szóba jöhet majd.

2015. máj. 31. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!