Mit gondoltok a mostani nevis orsokról?
Szia!
Újabbak? Az mit jelentene? Napokba volt a kezembe
3 Nevis Endura70 ez ugye jelenleg is kapható tipus,
és elég komoly gondok voltak kettövel, alkatrész
törés ami egyértelmüen az anyagminöségre vezethetö vissza!
A harmadiknál meg összeszerelési probléma volt de azt
lehetett korrigálni!
Ha javasolhatom vegyél mást, ebbe az árba vannak megbízhatóbb gyártok cuccai is!
Nem tudom árba mennyit gondoltál,majd választasz
amit gondolsz nem muszáj azt venned amit én ide
linkelek, csak javaslat ez ugyis hogy a nevis helyett
inkább miket nézegess.
ABUCardinal több méretbe: [link]
Okuma ebböl az 55 ös méret inkább: [link]
Okuma LB50 elnyühetetlen: [link]
DE még sok más is szóba jöhet, D.A.M orsók vagy TRabucco, Cormoran, vagy ha kicsit több pénzt rá szánsz Daiwa.
A Nevis komolyságáról annyit, hogy az egész internetet átböngészve sem találni hiteles információt arról, hogy márkanév, cég valójában hová is tartozik.
Kósza, meg nem erősített hírek szerint a Nevis a Spro mellékvizén létrejött vállalkozás, kizárólag néhány Kelet-európai országban forgalmazzák a termékeiket, egyebek között talán azért is, mert a magasabb minőségi követelményeknek nem felelnek meg.
Ehhez képest, marketinggel, és árudömpinggel nálunk elérték, hogy tömegtermék lett, tömegesek a reklamációk is, amelyek a forgalmazó részéről süket fülekre találnak.
A Nevis orsókra tömegesen jellemző a konstrukciós hiba, a gyenge anyagminőség, rozoga tákolmányok, gyorsan kopnak, tönkre mennek - ezen nem változtat az sem, hogy a tömegből ki lehet fogni néhány elfogadható minőségű darabot.
Ne gondold , hogy a nagyobb márkák jobbak .
Emberek mit várunk 20-30-40€ ért. Volt a kezemben törött fogaskerekű Shimano Ultegra az pedig nem ez a kategória.
Minden termek sajnos ugy van megcsinálni , hogy pár év múlva újat vegyünk.
Talan meg az Okuma Longbow ami valamire való.
Az utolsó válasz íróra reagálva annyit tennék hozzá hogy
azért nem mind egy hogy 10 böl 9 silány vagy 10 böl egy!
A Shimano sem az már ami volt,bizonyos okokbol nekem amugy sem szimpi az amit ez a cég csinál! Én foglalkozom botok orsók karbantartás javításával sokféle dolgot láttam, azért van gyártó akinek a cucca nem pár honap alatt lesz kuka. Az tény hogy a gyártók nem 10 évekre szánják a termékeiket,de ha valaki oda figyel a holmijára, nem felejti el a karbantartást akkor azért kilehet tolni a használati idöt megfelelöen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!