Van okom félni az uszodai közösségtől?
Túlsúlyos vagyok, na jó, azért annyira nem látszik rajtam mert magas vagyok, de van rajtam "némi" felesleg. Régen jártam kondiba, nem jött be. A futás sem az én stílusom. Az egyetlen sport amit tényleg nagyon élvezek, az az úszás. Jövőhéttől szeretnék járni egy nem annyira nagy városnak az uszodájába, viszont izgulok picit. Nem vagyok profi, eleinte csak a saját kis tempómban szeretnék úszni mellúszásban, és félek hogy akik már esetleg régebb óta járnak oda, vagy tényleg nagyon jól tudnak úszni, akkor kinéznek engem vagy valami... Szerintetek?
A másik kérdésem, hogy az úszással normális étrend mellett fogok fogyni akár nyárra látványosan? Most mindenképp ez a célom.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Rajtam is van felesleg,de lesz...rom.Nem csajozni megyek oda,hanem úszni.Mondjuk azért fecskében nem feszítek én sem.
Ha odafigyelsz az étrendedre,akkor fogsz tőle fogyni.Az elején egyedül a mellúszást tudtam,aztán tanulmányoztam a többit is,most már egész jól megy a gyors,és a hát is.Nézz oktató videókat,és merd bátran gyakorolni az úszásnemeket! a szabályosságra figyelj,pl.mellnél ne legyen kint végig a fejed,mert nem tesz jót a nyaknak.Én csináltam olyat,hogy a pillangó kartempót mixeltem a mell lábtempóval.Egy fazon csodálkozva meg is kérdezte,hogy ezt miért így csinálom:) De nem cikizett,csak röhögtünk egy jót,és közben megmutatta szabályosan a pillangót,ezzel is tanultam valamit legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!