13 évesen érdemes úszni?
13 éves vagyok és lány. Eddig is nagyon szerettem volna úszni, de mivel elég gyengék a szemeim a szüleim nem igazán támogatták. Nem tudom, hogy ez tényleg gátolna-e, de szeretném elkezdeni csak idáig nem jártam úszni. Gondolom először el kell sajátítani az alapokat stb, de utána esetleg még komolyabban is lehetne vele foglalkozni?
Szóval az érdekelne, hogy elkezdhetem-e gyenge szemmel (kontaktlencse segít-e), és ha igen, hogy zajlik az oktatás és utána hogy lehet folytatni. (Bocsánat ha valami hülyeséget írtam, de tényleg nem nagyon vagyok benne jártas). Előre is köszönöm!
Szia szerintem érdemes.
Keressetek eggy jó tanárt, az optikában pedig lehet dioptriás úszószemüveget csináltatni és szemüveget is kapsz.
Én 17 vagyok és 2 éve járok oktatásra, nagyon szeretem. Remélem segítettem sok sikert :D
Én 7 éves korom óta úszok
Ha később versenyekre is szeretnél járni akkor késő
Elkezdeni sose késő :)
Versenyző már nem valószínű h lesz belőled, de attól még úszhatsz. Versenyzéshez már 5-6 éve el kellett volna kezdened. (
Elottem levo ez nem igaz egy csomo versenyt nyertem ugy hogy egy ket eve kezdtem el komolyabban uszni sok gyakorlassal azt Te, kerdezo te is elerheted. És en is szemuveges vagyok nem veszes a vizben. Kontaklencset en nem ajanlom viszont vannak olyan uszoszemuvegek amik dioptriasak. Sok sikert!
Ja es ha jo a kozosseg akkor konnyen beilleszkedsz es segiteni fognak. Vagy kerd meg egy osztalytarsadat aki uszik hogy segitsen elsajatitani az alapokat. Bocs az ekezetek hianya miatt es erdemes elkezdened Hajra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!