Milyen horgászbotot vegyek neki?
Sziasztok! Páromnak karácsonyra bokszzsákot szerettem volna venni, de aztmondta, jobban szeretne horgászfelszerelést... Ez eddig mind szép és jó, de 1 hete bújom a netet és nem tudom milyet kellene neki venni. Nem értem melyik mire jó... Semmit sem tudok, tiszta hül.ye vagyok e szempontból. Azt tudom, hogy akárhányszor horgászni meg, 1 órát bíbelődik a botjaival, de azon kívül hogy orsó van rajtuk, mást nem tudok azokról sem... :(
Nézelődök, van sokféle és különböző méretűek. Milyen a 8 méteres és mire való? (vagy 8 láb, már azt sem tudom...) . linkeltem egyet, kép alapján remélem tudjátok hogy milyen ez :D
Ja és ezek a grammok mit jelentenek?
Amin nem látok orsót, arra lehet szerelni külön?
Mire lehet horgászni ha nem orsós?
Bocs a hül.ye kérdésekért...
Hát nem is értem, hogy min tudnék szórakozni ha ezt a kérdést azért irtam vna ki. Csak botban gondolkodom. Nem sokáig várok már, amit a kedves kommentelő belinkelt, megveszem jövőhéten.
Az ár 30.000 Ft-ig fér bele.
Bocs, a 7.kommentemet úgy másoltam be egy oldalról, pontosan én sem tudtam hogy milyen nagy halak vannak még itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!