Ha nem adtam le még a fogási naplót, akkor mi lesz?
Figyelt kérdés
Január 11.ig írja, és hogy kötelező vezetni, meg leadni a határidőig, de tavaly szinte semmitsem horgásztam, így nem irtam bele, így nem jutott eddig eszembe. Szólni fognak, hogy miért nem hoztam leírt határidőig? Vagy nem gond?2010. jan. 24. 18:32
1/5 A kérdező kommentje:
Jan 10.-ig*
2010. jan. 24. 18:33
2/5 anonim válasza:
Hivatalossan nem válthasz uj (idei) engedélyt. De szerinted ezt valaki észreveszi? Ha mégis kérnék a Mohosztol godolom levélben akkor add meg egy számodra nem szimpatikus horgászbolt cimét ahova nem jársz, hogy ott adtad le. De azét jövöre jobban figyelj!
3/5 A kérdező kommentje:
Nem kérték még levélbe, de majd jövőhéten beviszem, mert egy horgászboltba csináltam, szóval nem bent a MOHOSZ-nál. És, ha valaki elhagyta, akkor az most nem horgászhat?
2010. jan. 24. 19:05
4/5 anonim válasza:
A Mohosz nem is tudja még kérni mert még nem összesítették még nem készültekel szerintem csak március körül kérik, ha kérik, probáld meg leadni utolag. Ha elhagyod akkor csak ugy tudsz ujat váltani ha kiváltod ujra az uj papirjaidat a területin kivül de lehet hogy azt is ki kell váltanod a sorozatszámok miatt. Inkább vigyázz rá
5/5 anonim válasza:
Régebben mindig márciusban váltottam engedélyt, akkor adtam le a fogási naplómat is. Sosem hisztiztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!