Balatonon milyen engedélyek kellenek, hogy horgászni tudjak?
Szlovákiából vagyok,s hétvégén megyünk Balatonszepezdre kirándulni. Szeretnénk édesapámmal kivenni az engedélyt, s amint néztem, a partközeli engedély felnőttnek 4500 ft. Ehhez még kell valamilyen engedélyt vásárolni?
Még egy kérdés, hogy az ifjúsági horgászjegy hány botos horgászatot engedélyez?
Ifjúsági horgászjegy: 1 botra szól, a felnőtt 2-re.
Engedélyek: Először is kell ugye napijegy. Lehet venni 1 naposat, 5 naposat, 10 naposat, attól függ mennyi kell. (A több napos jobban megéri.) Ezen kívül kell állami jegy, anélkül nem is adják ki a napijegyet. Ehhez meg kell ugye horgászigazolvány...stb
Köszi a választ! :)
A felnőtt 72 órás 4500 ft. És a többi engedély mennyibe kerül felnőttnek?
Köszi a válaszod! :)
Csontit azt otthonról is viszek meg még ott is veszek. Kukacot ha sikerül találnom otthon akkor még azt is megpróbálom. Egyébként egyik ismerősöm is volt Balatonon horgászni, s neki nem kellett állami jegyet megvásárolni, csak a napijegyet vette meg. Ha állami engedély nélkül horgászom, de 72 órásat kiveszem, akkor az ellenőrök gondolom megbüntetnének, nem? Mert nekem ez furcsa, hogy nem kellett neki kiváltani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!