Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » 44 eves vagyok, nagyon szerete...

Dongolozsolt kérdése:

44 eves vagyok, nagyon szeretem a vizet de sajna nem tudok uszni. Tudtok olyan videot ahol megtanulhatnek legalabb kezdoszinten, vagy ha nem, akkor hogyan kezdjem el?

Figyelt kérdés

2014. júl. 13. 16:08
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
Videó alapján nem fogsz tudni megtanulni. Kell hozzá egy medence és egy oktató. Szinte minden uszodánál van tanár.
2014. júl. 13. 16:14
 2/4 anonim ***** válasza:
37%
És nincs egy haverod aki megtanit vagy igy akarsz csajozni?
2014. júl. 13. 16:15
 3/4 anonim válasza:

Ha va olyan ismerősöd,haverod aki tud úszni és szivesen segtene, kérd meg őt hogy mutassa meg. Ha nem megy így akkor menj el egy úszodába és érdeklődj hogy van e ott oktató aki foglalkozna veled. Természetesen ha oktatóhoz fordul az ember, kell fizetni, de legalább ő tudja mit csinál.

Sok sikert és kitatást.

2014. júl. 24. 15:52
 4/4 anonim válasza:
Szia!Én egyszer majdnem bele fulladtam az egyik medencében amikor rá jöttem, hogy senki nem törődik velem, így valami csoda folytán elkezdtem úszni.Valahogyan akkor rá éreztem.
2014. aug. 27. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!