Mi folyik egy szinkronuszo edzesen?
Figyelt kérdés
Mindenre kivancsi lennek mert jovo heten megyek az elso proba edzesre es nem tudom mire szamitsak!? 12l2014. júl. 8. 22:08
1/2 anonim válasza:
Én is 11-12 évesen kezdtem. Hát, először megnézik, hogy hogy úszol, és az tuti, hogy pár hosszt le kell úsznod (mell, gyors, hát..), aztán elkezdik oktatni majd az alapokat. Kell kitartás ehhez a sporthoz, és nem könnyű, de nem szabad feladni:). 14/l
2/2 anonim válasza:
Ez edzőtől függ. Elején néhány hossz bemelegítő úszás, aztán jönnek az elemek. Ha van kűröd akkor annak az elemei leginkább. És a legvégén a kűr zenére. Kezdőként úszás van meg elemek esetleg pár hónap után rövidebb gyakorlatsorok.
SOK SIKERT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!