Horgászat! Tényleg az a legjobb feltűzése a gilisztának, ha csak egy helyen van átszúrva?
Ahol nincs nagy számban jelen az apróhal, ott igen.
De ahol sok az ilyen zavaró kishal, ott én fel szoktam fűzni (fűzőtűvel) teljes hosszában a gilisztát az előkére, és felülről, a zsinór felől húzom rá a horog szárára, míg az öble és a hegye szabadon marad. Ehhez le kell venni az előkét a főzsinórról addig, amíg a gilisztát felülről ráhúzom.
Attól függ mire horgászol...
Én ha harcsára horhászok akkor 10szál gilisztát simán felfűzök és akkor egy gilisztát 2max 3 helyen szoktam.
Ha kárászra vagy kisebb halakra akkor több helyen horogtól függően!
Én pl fenekezővel v úszóval szoktam harcsázni.
Mindkettőnél ha giliszutával horgászok feltűzök vagy 10szál vastag gilisztát és nekem még nem volt rá példa hogy a kicsi rá menjen.Ha neked igen akkor próbáld meg valami kolbászos aromába mártani. vagy amelyik részt meghorgászod etesd meg jó büdös kolbászos fűszeres aromával amit bele teszel az etetőbe, nekem nagyon bevált!
Ja és ha nem gilisztázok akkor szívvel szoktam, nekem az is nagyon hatásos!Sok sikert!jó fogást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!