Gomzoli kérdése:
Milyen festekkel lehet egy üvegszälas müanyag csonakot lefesteni?
Figyelt kérdés
Uj csonak, de hofeher, es en inkabb zöldre festenem a külsejet. Fel kell-e csiszolni (erdesiteni) a felületet festes elött?2014. jún. 10. 00:42
1/6 anonim válasza:
Én régi csónakomnak adtam új színt, csiszoltam előtte, apróbb hibákat javítottam, és trinát unitop-ot használtam.
Vízzel hígítható, viszonylag olcsó, és egy év alatt sem kopott.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. A tiéd is műanyag csónak?
2014. jún. 23. 09:02
3/6 anonim válasza:
Léteznek olyan spec festékek, amik szinte egybeépülnek az anyaggal, 5-10 év a kopásállóságuk, csak irdatlan drágák. Csak színezni szeretnéd vagy védeni is?
4/6 A kérdező kommentje:
Hát, inkább is-is. Nem olyan baj, ha drága, ha tényleg ennyire tartós, hogy elég lenne 5 évente kenni. Gondoltam, hogy sima egyszerű festék nem jó, hiszen egy viszonylag hajlékony, mozgó felületről van szó, amin a festék igen rugalmas kell, hogy legyen.
2014. júl. 7. 15:03
5/6 anonim válasza:
Persze hogy műanyag volt. A nagyobb hibák javítására üvegszálas gittet használtam, összecsiszoltam, és festettem.
Mondjuk hozzátenném, hogy kompresszorral fújtam!!!!!
6/6 A kérdező kommentje:
Értem, így már minden világos, köszi szépen.
2014. júl. 12. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!