A gyermek horgásznak nem csak úszós szerelékkel lehet horgászni?
Figyelt kérdés
Ebben a videóban a gyermek nem úszózot hanem fenekezett ráadásul etető kosárral és én úgy tudom hogy ezen a vizen etetni egyáltalán nem szabad (be van írva a horgászrendbe)(egyesületi víz) és ráadásul egy halőr kamerázott ...
a videó: https://www.youtube.com/watch?v=bVbcQfD4TNw
2014. ápr. 8. 08:17
1/5 anonim válasza:
Szabad fenekezni, az az etetés/etetőkosár használata az adott területtől függ. Ahol nem lehet, ott felnőtt engedéllyel sem lehet.
2/5 anonim válasza:
Gyermek engedélyben annyi szerepel, hogy egy db halfogásra alkalmas készség lehet 1 db horoggal szerelve, semmi sem szól arról, hogy ne lehetne fenekezni. A pergetés azt hiszem, le van írva, hogy nem lehet vele.
3/5 A kérdező kommentje:
értem de etetni egyáltalán nem szabad mert ennyi erővel én is ugyan úgy etethetnék és nem ülnék ott egész nap kapás nélkül...
2014. ápr. 8. 13:11
4/5 anonim válasza:
Ezt a víz kezelője szabályozza, mit szabad. Ha külön erre nincs szabályozás az adott területen, akkor természetesen lehet etetni is.
5/5 A kérdező kommentje:
de erre a vízre van!
2014. ápr. 9. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!