Ezt a villantót valaki próbálta mik a tapasztalatok aki nem próbálta videó alapján vélemény?
Előbbi válaszomból kimaradt,nem vennék ilyet...!
Minek?
Vegyem meg ~1dollár/darab áron (vagy mennyi még 50ft-ba is többszörös haszon!) ,amikor kb 15-20ft egy ilyet elkészíteni és pár perc munka?
Készítsd el magadnak,hidd el nem nehéz.
https://www.youtube.com/watch?v=lDWtdkW9DUk <---ebben a videóban minden benne van...
MEGSZÁMOLTAM:38FT az anyagköltség!<---kiskerből származó termékekkel!Tehát Ebay-ről rendelve akár a fele lehet az anyagköltség...
Felmerülhet benned a kérdés:sörös kupakot hol?
Legegyszerűbb ugyebár elfogyasztani társaságban 1-2 jó üvegeset,és "begyűjteni".
Viszont még könyebben lehet rendelni 6ft/db áron:
[link] (100db 600ft)
Jónak jó,mivel nem "áramvonalmas",van hol belakapnia a víznek,tehát fog mozogni...
Remélem tettél bele 1-2db gömbólmot.
Mert ez magától max 5-12 métert repülne...
Mi is anno csináltunk ilyesmi,"olcsó,egyszerű" csalikat.
Anno kb. 4 szem láncból ,lásd képen ( [link] csináltunk ilyet!
Viszont annak közel sikló mozgása volt,sügér,balin,süllő egyszerűen igényelte...
Illetve néhány éve 5db 0,5 rammos gömbólmot zsinórra fűztem ,tettem a zsinór végére horgot és húztam.Amit körbetekertem alufóliával amit megvagdaltam"szőrőssé" tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!