Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Süllő és csuka horgászatához...

Süllő és csuka horgászatához milyen botot és orsót javasolnátok?

Figyelt kérdés

Fenekező vagy úszós készséggel érdemes inkább ragadozóra menni? Élő hallal, vagy inkább halszelettel próbálkozzak? Legyetek szívesek, ajánljatok nekem komplett felszerelést. Bot, orsó, damil, horog, stb...

Kb. 30 ezer forintig.

2014. márc. 16. 15:14
 1/3 anonim válasza:
Szerintem ne élőcsalival próbálkozz, inkább pergess, ez jobban be szokott válni. Mindenféleképpen pergetőbotot, és pergetőorsót vegyél, hogy milyen márkájút, abban nem tudok segíteni. Az a lényeg, hogy a bot és az orsó is könnyű legyen. Ha csukázni is szeretnél, akkor fonott zsinórt használj, mert a monofilt elharaphatja. Remélem tudtam segíteni:)
2014. márc. 17. 15:44
 2/3 anonim válasza:

Csukázánál haználhatz monofilt, de akkor drótelőkét tegyél.

A kérdésre válazolva szerintem élőhallal érdemesebb, ugyanis ha jól tűzöd fel, akkor úgy mozog, hogy az felkelti a ragadozó figyelmét. Az meg hogy úszós vagy fenekezős, az inkább az a kérdés, hogy melyiket szereted jobban, én személy szerint a fenekezőst.

Fenekezéhez egy általános fenekező bot elég. Én két vagy három részeet ajánlom, azok nekem jobban beválltak, mint a teleszkóposak. Orsónak én nyeletőfékeset haználok a biztonság kedvéért :)

2014. márc. 17. 16:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:)
2014. márc. 17. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!