Hogyan tároljam a horgászbotomat használat után? Kezdő vagyok
Nincs rá alapszabály, de én mégis azt ajánlanám ,hogy minden horgászat után vedd le a végszereléket, tekerd vissza a dobra a zsinórt. Vedd le az orsót a botról és az orsót és a botot is rakd vissza a gyári tokjába, dobozába.
lehet, hogy sokan le fognak hurrogni, hogy ennek nincs értelme. de van. Így megóvod a szerelékedet! én bojlis szerelékekkel csinálom azt, de a feederek még macrásabbak, még nagyobb odafigyelést igényelnek, mert sokkal sérülékenyebbek. Egyetlen egy negatívuma van: minden horgászat elején újra kell szerelni. de ha belejössz a dolgokba, akkor ez pár perc alatt megvan.. Én is ezt csinálom. A 2008-ban vásárolt orsóim a mai napig úgy néznek ki és úgy működnek, mintha csak tegnap vettem volna őket. ha valóban megbecsülöd a szerkódat és vigyázol rá, akkor ezt megteszed ez ügyben!
A lehető legrosszabb dolog, amit tehetsz, az az, hogy a végszereléket csak egy karabíner segítségével akasztod fel. Ebben az esetben a halnak húznia kell magával az ólmot vagy kosarat abban az esetben, ha szereléked mondjuk elszakadna. mindig próbálj meg olyan szereléket összeállítani, amiről le tud csúszni az ólom egy esetleges szakadás esetén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!