Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Vizilabdázok, és mi az erős...

Vizilabdázok, és mi az erős lövés titka?

Figyelt kérdés
A kicsit idősebbek olyan erőset dobnak,én nem,mivel tudnám fejleszteni a karomat az erősebb dobás érdekében?

2014. febr. 17. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:
gyakorlás+edzés?!
2014. febr. 18. 18:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudod heti 5-re járok! ;) szóval valami biztos,hogy van
2014. febr. 19. 13:41
 3/7 anonim ***** válasza:
teknika, meg ahogy én észre vettem,(bár én csak kézilabdát próbáltam ki), fontos még a lazaság is, mivel nekem a kenuzástól nagyon be volt merevedve a vállam, ezért nem tudtam olyan erővel dobni, mint ami bennem van.
2014. febr. 23. 16:31
 4/7 anonim válasza:
de akkor a heti 5 edzés elött melegíts be meg nyújts egy kicsit edzés előtt akkor erősebbet fogsz lőni és nem rándul meg az izmod de ez is az magasságtól meg a izomtól függ majd ha te is egy kicsit idősebb leszel már te is úgy fogsz de amúgy pattintani akarod vagy dobni? pattintással jobban ki lehet cselezni ellenfelet és erősebb is csak ahoz is sokat kell gyakorolni de előbb próbáld meg egy puhább labdával ne kő keménnyel pattintani
2014. márc. 19. 15:07
 5/7 A kérdező kommentje:

3. válaszoló,köszönöm! :)

Én csak bemelegítek de nem nyújtok,és igazad van egyszer 100 kmh megdobom a labdát,kicsit fáj a karom és már megemelni se tudom :D Amúgy alapból simán akarom dobni de a pattintást is akarom gyakorolni,KÖSZÖNÖM

2014. márc. 20. 21:27
 6/7 anonim válasza:
Szerintem a lábtempódtol es a technikádtól függ hogy mennyire viszed hátra a kezed lövésnél. Egyébként énis vízilabdázok 15 vagyok voltam válogatott is és nekem is rossz volt a lővésem de aztán megtanultam a technikáját idő kérdése ne izgulj ráfogsz érezni
2014. júl. 3. 19:17
 7/7 anonim válasza:
Kiemelkedés és izom. Ettől lesz a lövés erős. Aztán a lövés végén egy csuklómozdulat és még pontos is lesz. Én nem mondom hogy olyan jól lövök, de szerintem a csapatomban elég jól. Én mindig szoktam maradni edzés után 15-20 percet lőni kapura, meg edzésen lövőfalazunk :)
2014. júl. 10. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!