Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Okuma Trio high speed 3000...

Rupi87 kérdése:

Okuma Trio high speed 3000 orsó vásárlása előtt álok! Van e valakinek tapasztalata az orsóval kapcsolatban? Mennyire strapabíró, megbízható? Főleg balin pergetésre használnám!

Figyelt kérdés

2014. febr. 14. 17:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez az orsó fonott zsinorós pergetésre nagyhalas

horgászatra lett fejlesztve, ennek megfelelöen

a fékrendszere és hajtómüve anyagminöségére

nemc lehet panasz. Én foglalkozom orsok botok

karbantartás javításával,szerintem az Okuma

az egyik olyan gyártó aki állandó minöseg tud

minden orsojánál biztosítani, nem nyúl mellé aki

Okuma melett dönt! Itt van még egy teszt is erröl

a tipusrol olvasd át!

[link]

2014. febr. 15. 07:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Fonott zsinór OK, nagy hal az is lesz remélem, Szamos-on szoktam horgászni eddig 1 kg körüli balinokat fogtam régi felszerelésemmel(sajnos nem a felszerelésen múlik), regi orsóm ultimate clever(elég noname),megadta magát fél év után(tavaly kezdtem a pergetést)remélem ennek hosszabb lesz az élettartama ha szepen bánok vele,a neten orsót keresgélve találtam rá ezért gondoltam kikérem véleményét valakinek, akinek van vagy volt a kezében es tud valami jót vagy rosszat mondani róla! Köszönöm a segítséget!
2014. febr. 16. 13:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Sok szerencsét kívánok neked!

Még annyit mondanék hogy a pergetö orsókat minden évben

ajánlott szervizelni mivel nagy az igénybevétel!

Ujra kell zsírozni olajozni öket,így joval hoszabb

lesz az élettartalma, egy jó Okuma 10 évesen is még

orsó ha vigyáznak rá!

2014. febr. 16. 18:39
 4/5 A kérdező kommentje:

Megvettem a hőn áhított okuma triot,sajnos nem felel meg az elvarasoknak.

4-5 alkalommal voltam vele pergetni 0.19 fonott zsinort hasznalok es mar kerreg egy kicsit! Amikor megkaptam ereztem 1 kis kotyogast a hajtokarnal de nem tulajdonitottam nagy jelentoseget neki, az is lehet hogy megeroltettem mert van hogy 4 orat pergettem egyhuzamban( salmo thrillel amit tekerni kell) es tulmelegedet es mar nem volt kenese a zsirnak ami benne volt(ereztem mintha szarazon menne)! Vegulis nem tudom hogy az en hibam vagy nem, de nekem nem jott be sajnos!

Eszrevetel: ha hatra tekerem olyan siman fut mint amikor megvettem, sajnos elore kell tekerni :)

2014. ápr. 18. 16:32
 5/5 Psada válasza:
Nekem 55-ös méretben van, 25-ös fonott zsinórral horgászok vele akadós terepen pontyra,amurra. Még soha nem hagyott cserben, pedig van erőltetve rendesen! Kiváló szerkezet!
2015. márc. 8. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!