Hol tudnék pontosan utána járni, hogy mennyibe kerül, és hogyan működik egy rendes horgászbérlet, ha valaki szokott gyakran horgászni, tud segíteni nekem?
Tudod, épp a meglepetés lenne benne a lényeg. Semmi esetre sem beszélném meg vele, mert akkor már ennyi erővel a pénzt is odaadhatnám, h "nesze intézd el magadnak". Én azt szeretném, ha meglepetés lenne neki, és akkor igazán szívből tudna neki örülni. Egyébként attól sem tartok, h ő majd megveszi magának, mert tényleg nem 2 fillér, ebben biztos vagyok, és nem hiszem, h lenne rá félretett pénze. Egyébként egyesületben nem horgászik tudtommal, a Balaton déli partján van nyaralója a családnak, és ott szokott horgászni nyaranta. De biztos vagyok benne, h ha lenne rá lehetősége, többször is elmenne, mert ez szinte az egyetlen dolog, ami igazán kikapcsolja. Egyébként már finomítottam a kérdésen, mert annyit sikerült kiderítenem nagyhorgász ismerősöktől, h előre kiváltani nem lehet, szóval ha 2010-re akarok neki ilyesmit adni, azt csak 2010-ben válthatom ki...
Viszont abban segíthetnétek, h hol tudok jobban utána járni.
Itt mindent megtalálsz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!