Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hol tudnék pontosan utána...

Hol tudnék pontosan utána járni, hogy mennyibe kerül, és hogyan működik egy rendes horgászbérlet, ha valaki szokott gyakran horgászni, tud segíteni nekem?

Figyelt kérdés
Édesapámnak szeretnék karácsonyra egy igazán értékelhető ajándékot, és ez jutott eszembe. Biztos nagyon örülne egy éves, de akár egy féléves horgászbérletnek is. S mivel én még életemben nem horgásztam, azt sem tudom, honnan kezdjem. A Balaton déli partján szokott horgászni, ha van rá lehetősége. Gondoltam kaphatna tőlem egy horgászbérletet, de még elképzelésem sincs, mennyibe kerülhet, és hol tudnám kiváltani az ő nevére... Akinek van ebben tapasztalata, kérem segítsen! A google ez esetben nem volt a barátom. De ha valakinek a barátja, akkor linkelhet is!
2009. dec. 7. 20:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát szerintem beszéld meg vele nehogy megvegye ő is mert elég drága. A nagyobb horgászboltokban ott a Balatonnál valószínűleg meg tudod venni az éves jegyet neki. Vagy ha tudod hogy melyik egyesületben van akkor ahol annak a kirendeltsége van. Jó ajándék amúgy, én is örülnék ilyennek.
2009. dec. 8. 18:46
 2/3 A kérdező kommentje:

Tudod, épp a meglepetés lenne benne a lényeg. Semmi esetre sem beszélném meg vele, mert akkor már ennyi erővel a pénzt is odaadhatnám, h "nesze intézd el magadnak". Én azt szeretném, ha meglepetés lenne neki, és akkor igazán szívből tudna neki örülni. Egyébként attól sem tartok, h ő majd megveszi magának, mert tényleg nem 2 fillér, ebben biztos vagyok, és nem hiszem, h lenne rá félretett pénze. Egyébként egyesületben nem horgászik tudtommal, a Balaton déli partján van nyaralója a családnak, és ott szokott horgászni nyaranta. De biztos vagyok benne, h ha lenne rá lehetősége, többször is elmenne, mert ez szinte az egyetlen dolog, ami igazán kikapcsolja. Egyébként már finomítottam a kérdésen, mert annyit sikerült kiderítenem nagyhorgász ismerősöktől, h előre kiváltani nem lehet, szóval ha 2010-re akarok neki ilyesmit adni, azt csak 2010-ben válthatom ki...

Viszont abban segíthetnétek, h hol tudok jobban utána járni.

2009. dec. 9. 23:36
 3/3 anonim válasza:

[link]

Itt mindent megtalálsz!!

2009. dec. 31. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!