Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Az élőcsalin kívül mi a...

Zétike09 kérdése:

Az élőcsalin kívül mi a legideálisabb csali keszegre?

Figyelt kérdés
Fogtam sok mással is keszeget, de az élőcsali(csonti)vált be. Ha épp nincs nálam élőcsali mi válhat be a legjobban?

2014. jan. 25. 10:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a puffasztott rizs is bevált régen, de ez hamar leázik. Lehet helyettesíteni azzal az apró hungarocel golyócskákkal (bár arra nem jöttek annyira) ezt fenekezésnél használtam. Úszóval én is csontit.
2014. jan. 25. 11:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Mini kukorica + műszúnyog kombó.
2014. jan. 25. 11:33
 3/4 gomzoli ***** válasza:

A jó öreg paprikás-tojásos kenyérgyurma. De ha semmi egyebed nincs teljesen megfelel egy csipetnyi kenyérbél is, akár meggyúrva, akár csak kenyérrózsa formában a horogra téve.

A csemege kukoricát meg sem említem, olyan egyértelmű.

2014. jan. 26. 21:14
 4/4 anonim válasza:

Sokan azt hiszik, hogy krumplira csak ponty jön. Hát nem, mert a keszeg is szereti.

Hozzávalók:

-krumpli (burgonya)

-fahéj

-jó magyar házi pálinka

-szívószál (keményebb fajta)

-kicsi befőttesüveg.

Elkészítés:

0,5-1cm vastag szeleteket vágj a FŐVETLEN krumpliból. A szívószál segítségével kis hengereket nyomsz ki, úgy, hogy a krumpliszeletet egy tányérra fekteted, és fentről-lefelé szépen belenyomod. Csinálj belőle 30-35 db-ot. Ha el kész, a befőttesüvegbe tegyél egy kis pálinkát, majd fahéjat jó bőven. Tedd bele a "krumplipelleteket", majd töltsd tele pálinkával! Kb. 2-3nap alatt jól megszívja magát. Ennyi!

Hideg és meleg vízben egyaránt alkalmazható, bár hidegben még több fahéj kell bele.

2014. máj. 8. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!