Rendelt már valaki ebay-ról horgászbotot?
Én már többször is, és még nem volt negatív tapasztalatom.
Vagy merev, szögletes-hosszúkás kartonban küldték, vagy belecsavarva hullámpapírba, jól megmerevítve. Szóval vigyáznak, amikor becsomagolják, nekik sem érdekük, hogy sorozatosan visszakapják a sérült árut. Mert ha sérülés miatt visszaküldöd, a szállítás díja is az eladót terheli.
Igen!
Nem horgászbottal, de előfordult, hogy sérült árut kaptam.
Első dolog, hogy ezt az e-bay üzenőjén keresztül jelezni kell az eladónak. Erre ő elküld neked egy utalványt, amit te ráragasztasz a visszacsomagolt árura, és feladod a csomagküldő szolgálat legközelebbi kirendeltségén. Egy vasadba sem kerül, legfeljebb az szívás, ha utaznod kell, hogy feladhasd a csomagot.
Én eddig 52 alkalommal vásároltam az e-bay-en (nem csak horgászcuccot, és szinte mindent újonnan, kereskedőtől), és csak 2 esetben kellett valamit (műanyag kempingasztal, ill. kemping gázfőző műanyag kofferben...) rongálódás miatt visszaküldenem. Simán kicserélték.
A másik pedig az, ha a német ebay-ről vásárolsz, akkor a német fogyasztóvédelmi törvények védenek: 14 napon belül különösebb indok nélkül visszaküldheted, még ha sértetlen, tökéletes állapotban is van: "nem tetszik". Minden teketória nélkül kicserélik, vagy visszautalják a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!