14 éves fiú segítség?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és vízilabdázni szeretnék. Nagyon jól úszom.
Csak egy baj van hogy 156 cm vagyok és 76kg. És félek hogy kicikiznek. a súlyom miatt. Azért szertetnék vizilabdázni mert szeretnék lefogyni.Vagy ti milyen sportokat ajánlotok? Mit csináljak hogy ne cikizzenek ?
És többen mondják hogy vizilabdázzak mert olyan az alkatom
#labda #vizifoci
2013. nov. 29. 17:23
1/2 anonim válasza:
Háááááát,nem akarlak le dagadtozni meg minden, de 76 156 cm-es magassárga sok. Veled egy korú vagyok, tőled magasabb és könnyebb. Hát szólj vissza, nagy kő alatt lakik a nagy kígyó meg ilyenek. Úgy gondolod meg bírsz velük akkor meg olyanokat is lehet hogy anyád is ezt mondta az este meg ilyenek. De am. meg ha jó fej vagy és haverokká váltok max ilyen haveri szivatások lehetnek, úgyhogy próbálj meg jófej lenni, nekem sok hozzás hasonló ismerősöm van, tökéletes köztünk a barátság.
2/2 anonim 

válasza:

Vízbe nem látszik hogy milyen magas vagy.
Amúgy a kemény bringázás is segít. Gondolok itt a dh vagy triál stílusra. egy haverom 20klót fogyott nyáron 1-2 hónap alatt míg gyakololgatott és észre se vette mert jó társaság vette körül.
Ha meg kicikiznek ne foglalkozz vele ,mindenkinek megvan a maga baja ennyi erővel bárkit bármivel ki lehet csúfolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!