Hol találok 2014-es horgásznaptárt/szolunáris naptárt?
Figyelt kérdés
Olyanra lenne szükségem, amiben a Nap, a Hold és az apály-dagály jelenség alapján van meghatározva, hogy adott időszakban milyen fogási esélyek vannak. Tehát nem horgászatos képekkel teli naptár kellene...2013. nov. 17. 17:56
1/5 Kisscsillagh válasza:
Halihó! Pont ilyen naptárt keresek én is és közben bukkantam a kérdésedre. Sajnos olyan szép színes, részletes és könnyen átlátható naptárt még nem találtam, mint ami a naptarak.com -on van. Amíg azt nem frissítik, addig az alábbi két weboldalt tudom ajánlani:
Remélem egy picit tudtam segíteni :)
2/5 anonim válasza:
8 évig vízparton laktam, és - lévén rokkantnyugdíjas - minden nap horgásztam 1-2 órát. Bátran állíthatom, hogy a szolunáris naptár nem mérvadó.
3/5 anonim válasza:
Itt van szolunáris naptár holdállással:
5/5 Főzős Laci válasza:
A naptárportál-on van horgásznaptár(szoltábla)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!