Mibe járjak úszni? Bikinit, vagy egyrészes fürdőruhát szoktak oda a NŐK felvenni?
Sportúszáshoz jobbára egyrészest szoktak, de senki nem fog rádszólni.
Bár te úgy kérdezted, mibe járjál úszni, erre a korrekt válasz: uszodába! :)
Első kérdésedre a válasz: a tél közeledtével az egyetlen reális lehetőség az uszoda.
Második kérdésedre a válasz: elég vegyesen szoktam látni a nőkön, szóval amelyik jobban tetszik.
Az előzők nem kötekedtek. A létező legnagyobb nyelvi igénytelenségnek tartom, amikor valaki -ban/-ben rag helyett -ba/be-t használ. Az első kérdésed a nyelvtani értelmezés alapján egyértelműen arra vonatkozott, hogy hová menjél úszni (hogy te mire gondoltál közben, az a te dolgod). Csak a második kérdés vonatkozott arra, amit ezek szerint te valóban tudni akartál. Ha csak az első kérdést írod ki, meg sem tudtad volna azt az infot, amiért egyáltalán föltetted a kérdést.
Szóval nem kötekedéssel kell vádolni másokat, hanem beismerni a súlyos hibát, illetve törekedni arra, hogy máskor ne forduljon ilyen elő.
Én ugyan férfi vagyok, de szerintem azt vegyél fel, amit szeretsz, ami kényelmes. De korfüggő is, pl. 30-40 év feletti hölgyeken nem láttam még uszodában bikinit, úgy emlékszem. De ha ennyi lennél, és mégis ezt akarnál inkább felvenni, azt is nyugodtan, oda nem divatbemutatózni megy az ember, hanem úszni, és mindenki azt vesz fel, ami neki kényelmes az úszáshoz. Egyébként én uszodában nagyon ritkán láttam bikiniben nőket, lányokat, azért férfi lévén megnézegetem őket.
A bikininek tényleg az a hátránya, hogy lecsúszhat rólad, pl. vízbe ugrásnál, vagy nagy lendületnél, de már biztos tapasztaltad. A volt barátnőmmel egyszer kipróbáltuk a kerti medencéjükben, hogy ha bikiniben "megfürdetem", lejön-e róla. Dobáltam a lányt a vízben, forgattam a víz alatt, a lábánál fogva fejjel lefelé mártogattam a vízbe, egy perc alatt lejött róla a bikini (pedig ahhoz nem értem hozzá).
Szerintem nem akart kötözködni az első kommentelő, csak viccelődött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!