Van aki fél még a bólyáktól?
Figyelt kérdés
Nem merek a közelükbe úszi, de nem tudom megmagyarázni miért.
De mondjuk ha egy medencében lenne, és látnám hogy hogy van kikötve és az alja milyen, oda mernék hozzá úszni.
2013. okt. 29. 15:08
1/6 anonim válasza:
Kis koromban én is féltem tőle, pont az aljától, hogy a láncba beakad a lábam, vagy hogy hirtelen fejbenyom, mert meglöki egy hullám.
2/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon sokan vagyunk így.Én pl, tök nagy úszó vagyok, rendszeres Balaton átúszó meg minden.Még is én se szeretek közel úszni a mélységet jelölő bólyákhoz.Van benne valami félelmetes, hogy az a lánc a víz alatt valahová be van fúrva...
3/6 A kérdező kommentje:
Így vagyok még a tavirózsákkal, meg az ilyen víz alatti dolgokkal, amik nem látszanak, és már sok ideje ott vannak.
2013. okt. 30. 21:08
4/6 anonim válasza:
Kiskoromban én se szerettem az olyan vizet aminek nem látni az aljára. Az ember megnézi a Cápa filmet és folyton az jár a fejébe, hogy bármikor elkaphat és lehúz.
5/6 Vörösnefelejcs válasza:
Szintén zenész.
Jól megnézem, hogy kivel megyek be vadvízbe, ahol nem látszik semmi. Pedig jól úszok - uszodában. :)
Vagy nem szégyellek kis matracot, nagy matracot, úszógumit tartani a kezemben, ha már muszájos. Ha lehet, elkerülöm. Egy tó mellett lakok, évek óta nem voltam benne.
6/6 anonim válasza:
Én így konkrétan utálom a balatont ( azért elvagyok benne) , van itt ahol lakom egy tó az a neve Kavicsbánya, jó nagy de már 3 m nél halak ütköznek beléd. Na én abba életembe nem voltam mert írtózok az ilyentől hogy mit én tudjam mi ér hozzá a lábamhoz és rátapad.. Egyértelműen soha nem ettem halat azé életbe mert attól is undorodom. Kígyót megfogom de a halat (békát) soha nem fogtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!