Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hogyan fogjak pontyot?

@rny kérdése:

Hogyan fogjak pontyot?

Figyelt kérdés

Van felénk egy kis halastó, amiben sok ponty van, minden méretben, viszont mindig be van etetve annyira, hogy a halak nem éhesek, és nem lehet fogni.

Hogyan csaljam őket horogra, ha nem éhesek?

A tó nem nagy, pontosan lehet bele etetni.

Szerintetek mit csináljak?

2013. okt. 2. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:
a nem èhes halat is horogra lehet csalni plàne a pontyot, hasznàlj fehèrje dùs etetõanyagot, locsold meg aromàkkal, vàltogass csalit hasznàlj dippet stb.
2013. okt. 2. 21:51
 2/5 A kérdező kommentje:
értem.. köszi, de milyen fajta etetőanyagban van sok fehérje?
2013. okt. 3. 14:22
 3/5 anonim ***** válasza:
van kifejezetten pontynak valò etetõanyag, èn szoktam önteni hozzà aromàt egy csomaghoz 2 decit, van olyan aroma aminek az a neve hogy locsolò , màrmint nem illatra hanem tipusra sûrû aroma nem is dràga kb 300ft.
2013. okt. 3. 16:12
 4/5 A kérdező kommentje:

értem.

köszönöm a választ, még egy utolsó kérdést.

a horgászat elején mennyit etessek a helyre? mármint mennyi gombócot dobjak, vagy hány etetókosárral küldjek be, hogy kezdjenek odagyülni a halak, de ne is lakjanak jol?

2013. okt. 3. 17:33
 5/5 anonim ***** válasza:
kb fél kiló vegyes magot szórja be(búza,kukorica)meg 3-4 gombócot és fűzz fel hajszál előkére 2db csemege kukoricát és lebegtesd ki egy hungarocell golyóval :D remélem beválik, nekem sok helyen bejött dobj bele az etetésbe ha sok kisebb hal jön dobj az etetés mellé kb 1- méterrel h nincs kapás az etetésben akkor dobj mellé kb 2 méterrel
2013. okt. 4. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!