Mekkora etetőkosár medium, heavy feeder botra?
Figyelt kérdés
A bot dobósúlya 70-110 gramm.. és a közepesen erős üvegszálas spiccel használva mekkora lenne az ideális etetőkosár méret?
Én egy ilyet néztem ki.. 30 grammos méretben!
2013. szept. 5. 09:16
1/2 anonim válasza:
Ha a bot dobósúlya 70-110 gr, az azt jelenti, hogy ebben a súlyhatárban kell, hogy legyen a szerelésed ahhoz, hogy a lehető legtávolabbra és legpontosabban tudj vele dobni, a bot rugalmasságát ebben a súlyhatárban tudod a legjobban kihasználni. Egy 30 gr etetőkosárba, szerintem jó esetben még 15-20 gr etetőanyagot tudsz beletuszkolni, többet biztosan nem, tehát ezzel nem fogod elérni az ideális dobósúlyt. Javaslom, hogy inkább egy 50-60 gr kosárban gondolkodj, az etetőanyaggal már lesz 70. Ettől függetlenül az nem baj, ha kisebb a szerelék súlya, főleg ha nem kell nagyot dobni, viszont a túlterheléstől mindenképpen óvakodj, könnyen törés lehet a vége.
2/2 anonim válasza:
Függ a kosár méretétől, az anyag tömörségétől, sok tényezőtől, mennyi lesz a cucc végső tömege.
A kérdés az, hogy mihez ideális? Távdobáshoz egy 40es rakétakosár, keszegezni meg egy max 20-as feeder kosár az ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!