Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Tokhal horgászat?

Tokhal horgászat?

Figyelt kérdés

Szeretnék nagy tokhalat fogni! Arra lennék kíváncsi, hogy a folyóinkban élnek e nagy példányok, mint mondjuk a viza, bár nekem már a 20-30 kg-s is bőven nagynak számít. Esetleg a "fürdőkád-tavakban" ahol telepítenek szibériai vagy lénai tokot, azok megnőnek e a szokásos 10-12 kg-s méretnél nagyobbra, pl 20 kg-ra?

A környező országokban, van e ilyen hely, ahol élnek nagyobb tokhal-félék, most nem Kanadára, a Fraser-folyóra gondolok, ahol tényleg rengeteg nagyméretű 100 kg-s fehér tok él, az nekem elérhetetlen anyagilag..

Köszönöm a válaszokat!

2013. aug. 29. 16:14
 1/1 A kérdező kommentje:
Voltam most nyáron több mesterséges tavon, amelyeken összesen 18 példányt (mind tok) sikerült fognom, az egészen kicsitől a 12,5 kg-sig, de nagyobbat nem. Hiába mondják a tulajok, hogy élnek a vizükben 18-25 kg-s példányok, nekem gyanús, hogy nincsenek olyan nagyok. Vagy mégis, csak nekem nem sikerült fognom, ráadásul másoknak se, amikor épp ott voltam?
2013. aug. 29. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!