Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Miért nem Danit tüntette ki...

Miért nem Danit tüntette ki ma ez az Áder, amikor jelenleg ő itt a nagy ász az országban?

Figyelt kérdés

Egerszegi K-t agyon dicsérte mindegyik, és hogy Mo legmagasabb szintű kitüntetése jár neki blabla (de már a sokadik ugye),

bezzeg és Dani ?????

Hát kérem nemááá!!!

Krisztit már egy párszor kitüntették sztem.

Dani körül miért van most ekkora csend?

2013. aug. 20. 20:08
 1/4 anonim válasza:

Azért azt ne felejtsd el hogy Egerszegi K. mennyit tett le több évtized alatt !

Azért Dani még nem tett le mint ő ! Lehet hogy nyert egy olimpiát, de azt is nézd meg hogy Krisztina mennyit nyert ! Ha Dani már több évtizede csinálná akkor megérteném hogy ki vagy bukva, de szerintem jogtalan így a felháborodásod !!

2013. aug. 21. 02:12
 2/4 A kérdező kommentje:
sztem nem jogtalan, mert pont arról van szó h abszolút nem csak egy Olimpiát nyert, hanem ugye világrekordot állított fel már most is ezzel a 3 egymás utáni arannyal ... szal én nem hiszem h kevesebbet tett volna le mint Kriszti, én itt megint politikai okokat látok inkább, mert hát tudjuk amit tudunk ugye ... Dani meg nem az a benyalós típus. Bár jól teszi, inkább ilyen legyen, és hát azért az is megfordult a fejünkben h a jelenlegi körülmények között talán pont az számít kitüntetésnek, ha ez a bagázs nem tüntet ki ... most nem?
2013. aug. 21. 07:52
 3/4 anonim válasza:

Azért azt is nézd már hogy Kriszti mennyit úszott, és azt is hogy Dani !

És hogy Kriszti nevéhez mennyi minden tartozik !

Ennyi erővel akkor Katinkát is mondhattad volna !

Mindkettőjüket tisztelem és szeretem, de Kriszti teljesen megérdemelte !!!

2013. aug. 21. 18:58
 4/4 A kérdező kommentje:

persze h megérdemelte! nem erről van szó!

csak őt már párszor kitüntették, és abban meg nem értek egyet, h több vagy "nagyobb" eredményt ért volna el ... ő is világcsúcsot állított fel ennyi értelemben? nem az időkre gondolok! csak éppen ilyen magyar még nem volt!

na sebaj, az a nagy gyanúm, h Daninak a jövőre nézve se sok esélye van a hasonló kitüntetésekre, legalábbis amíg Viktor-Áder páros van hatalmon. egyébként meg nem furcsa h mennyire hallgatnak a többszörös világcsúcs ellenére róla?

Katinka pedig más tészta, ő azért nem ez a kategória ... naaaa

2013. aug. 21. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!