Miért nem Danit tüntette ki ma ez az Áder, amikor jelenleg ő itt a nagy ász az országban?
Egerszegi K-t agyon dicsérte mindegyik, és hogy Mo legmagasabb szintű kitüntetése jár neki blabla (de már a sokadik ugye),
bezzeg és Dani ?????
Hát kérem nemááá!!!
Krisztit már egy párszor kitüntették sztem.
Dani körül miért van most ekkora csend?
Azért azt ne felejtsd el hogy Egerszegi K. mennyit tett le több évtized alatt !
Azért Dani még nem tett le mint ő ! Lehet hogy nyert egy olimpiát, de azt is nézd meg hogy Krisztina mennyit nyert ! Ha Dani már több évtizede csinálná akkor megérteném hogy ki vagy bukva, de szerintem jogtalan így a felháborodásod !!
Azért azt is nézd már hogy Kriszti mennyit úszott, és azt is hogy Dani !
És hogy Kriszti nevéhez mennyi minden tartozik !
Ennyi erővel akkor Katinkát is mondhattad volna !
Mindkettőjüket tisztelem és szeretem, de Kriszti teljesen megérdemelte !!!
persze h megérdemelte! nem erről van szó!
csak őt már párszor kitüntették, és abban meg nem értek egyet, h több vagy "nagyobb" eredményt ért volna el ... ő is világcsúcsot állított fel ennyi értelemben? nem az időkre gondolok! csak éppen ilyen magyar még nem volt!
na sebaj, az a nagy gyanúm, h Daninak a jövőre nézve se sok esélye van a hasonló kitüntetésekre, legalábbis amíg Viktor-Áder páros van hatalmon. egyébként meg nem furcsa h mennyire hallgatnak a többszörös világcsúcs ellenére róla?
Katinka pedig más tészta, ő azért nem ez a kategória ... naaaa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!