Alsó Tiszán mivel/mire érdemes horgászni?
Attól függ, pontosan hol akarsz horgászni. Ha mélyebb vizet találsz, harcsa, ponty és nagyon szép dévérek vannak.
Akadók mellett érdemes kishallal süllőzni, csukázni is ilyenkor.
Márna is van, elég szépek, 2-3 kgos igazi harcosok.
Etetőanyagból a legolcsóbb ECO Maros pörkölt vagy a legolcsóbb piros Tímár mix, én itt mindig ezzel a kettővel horgászom, felesleges a drága anyag, úgy sem ismerik. Csalinak főtt kukorica, csonti, giliszta, kagyló, nadály, pufi, ami működni szokott.
Kedves Kérdező!
Én a Hármas-Körösön horgászom sok év óta.Ebben az évben jött nekem az áttörés!Nem az etetőanyag minősége a lényeg,ha a mennyiség!4-5 kg etető mennyiség nélkül nincs igazi halfogási esély.Elondom az én receptemet:1 kg darált búza,3 kg darált kukorica,0.5 kg vegyes madáreleség darálva+szárazkenyér 0.5 kg,+bolti olcsó vanília aroma 2db,+3-4 tasak vaníliás cukor.Ja,és 1,1 kg főtt búza,kukorica.Ez nekem bejött,megjön rá a hal.
Ne felejtsd el,hogy halfogáskor lényeges dolog a kezed tisztasága!!! Pl:ne dohányozz,és ne legyen koszos a kezed.
A halak orra nagyon érzékeny. Én viszek magammal mindig folyékony szappant,és kézfertőtlenítőt is. Ajánlom másoknak is!
És még egy titok! Ha etetsz,úgy etess,hogy a gombóc fele sár legyen,mert ez tartja,húzza le az etetőanyagot a fenékre.Másik,hogy ahol horgászni akarsz,attól 6-8 méterrel feljebb dobáld be a gombócokat.
Én azt szeretném,ha más is sikeres lenne,nem csak én!
Köszi a tippeket!
Lassan indulok is, ha bejött valamelyik akkor szólok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!