Hogyan tudnám iszapból kiemelni a pelletemet ha nem lebegő a pellet?
Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 14:53
1/4 anonim válasza:
Valamilyen lebegtetőt, pl.: hungarocell golyócskát, gumit vagy pufit fűzöl a hajszál előkére a pellet mellé. Ha horogra fűzöd a pelletet, akkor tehetsz mellé is, ha fér, ha nem, azon is segíthet a hajszálelőke.
Egész pontos és szakszerű választ ebből a cikkből is kaphatsz(lebegtetésről a végén esik szó):
Remélem segítettem.
2/4 A kérdező kommentje:
és olyan szivacsot hol tudok szerezni?
2013. aug. 29. 14:05
3/4 anonim válasza:
Szerintem bármelyik horgászboltban lehet venni, vagy webshopból. De bármilyen a víznél alacsonyabb fajsúlyú és nem telítődő anyag megfelel pl. postai csomagokban használt kitöltő anyagok a kellő méretre szabva. Kis leleményességgel a legtöbb háztartásban találni valami alkalmasat, de én sem keresgéltem, hanem horgászboltban vettem hungarocell golyókat 190 Ft-ért és néhány évig biztosan kiszolgál.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2013. aug. 31. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!