Hogy lehet epres kukoricát csinálni? Pl: van ez a cukk halcsali ilyen piros kukorica. Vagy végül is az íz mindegy csak hogy kell?
Figyelt kérdés
2013. aug. 8. 22:52
1/5 doboszoli válasza:
Maconkai sporik ötölték ki a kukorica ízesítésére a Bolero italport. Óriási ízválaszték, olcsó előállítás!
2/5 A kérdező kommentje:
csak bolerós vízbe kell áztatni?és beválik?
2013. aug. 9. 09:24
3/5 anonim válasza:
Befőttes üvegbe rakod a keményre főzött kukoricát, boleros italt öntesz rá, aztán lezárod, hogy ne menjen ki az aromája, így hagyod pár napig, a kukorica közben felpuhul és kész az ízesített csali. Ugyanezt megteheted, ha nem bolerot, hanem aromát öntesz rá.
4/5 doboszoli válasza:
Nem, minimális vízben lévő főzött/erjesztett kukoricára öntjük a tömény port.
5/5 anonim válasza:
Mindenki máshogy csinálja, ez a szép benne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!