Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mi ez a botrány megint az...

Mi ez a botrány megint az úszóknál? Valaki tud némi konkrétumot?

Figyelt kérdés

Az alapokat tudjuk, na meg igazából már hiányzott is, a legutóbbi éppen lecsengett.

Mi ez a baromság h Széles S haza jött a VB-ről, és ezt kb 3 nap alatt 25 féle verzióban adták elő eddig, a hazazavarástól kezdve a gyomorpanaszokig, volt itt már minden.

És hét tőle meg nagyon de nagyon durva nyilatkozatok és célzások jelentek meg, de nem igazán értem, miért kell őt csesztetni, még ha igaz is a dolog.

Tehát valaki tud valamit?

És ha azt feltételezzük h netán igaz amit pletykálnak és amire célozgatnak neki, akkor is.

Ha ténylegesen rosszul volt, akkor oké, de ha nem, akkor meg UNDORÍTÓ ez az egész és mit képzelnek már, h pont a VB közepén elküldik Danitól?

Ez utóbbi verzió őszintén remélem, h nem igaz, de pont ezért kérdezném, h valaki tud-e vmit???

2013. aug. 6. 06:39
 1/2 anonim válasza:

Én sem értem ezt a sztorit, és fogalmam sincs, mi lehet a teljes igazság, de őszintén szólva nem is érdekel. Dani mondta, hogy edzéseken nincs semmi probléma, és ők ketten nagyon jó párost alkotnak, ez a lényeg. Mivel nem foglalkoztam a témával túl sokat, csak az Origón olvastam bele néhány cikkbe:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

...és mindössze arra jutottam (mondjuk ezt eddig is tudtam), hogy Dani egy baromi értékes ember, minden okunk megvan büszkének lenni rá:)

2013. aug. 7. 15:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Ez mind oké, Danika egy szuper srác, ez tény! Imádom én is!

Csak hogy mi a frász az oka annak, amiért a Sanyit ennyire ki akarják csinálni?

vagy csak arról lenne szó szokás szerint h egy jó nagy semmiből a media csinált ügyet? de nem hiszem, mert akkor Dani se védené ennyire (ami persze ismét csak naggyá teszi őt a szememben).

Az ész megáll már, de a jó k a..-kat ezeknek, igaz, nem is lennénk magyarok, ha nem lennének ilyen cirkuszok.

Mende-monda sok van a téma körül, csak kérdés a 20-ból melyik az igaz, és abból is melyik mennyire.

Tudod mit? őszintén remélem h Szepesi Niki bele veszi a következő könyvébe ezt a gyönyörű kavarást is h vajon mi rejlik amögött h Dani 15 éves kora óta megy a Sanyi kicsinálása, fúrása !!!! nagyon de nagyon remélem !!!!

2013. aug. 8. 05:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!