1/7 anonim válasza:
15 éves vagyok,már 5 éve akkor horgászok amikor csak tudok,pedig nem is extrémsport,és nem az igazi fiatalok által kedvelt,de ha jobban megnézi,a horgászat közbeni beszélgetés,csalizás,szerelékkötés,mind pihentető és a maga módján nagyon szórakoztató!Na meg ha már nagyobb hal van,az már adrenalin:D
3/7 anonim válasza:
Nekem tetszik a pecázással járó pepecselés, a sok apró mütyür - és nagyon klassz az a nyugi, ami egy tóparton van.
De ezen felül... rém unalmas egy műanyagdarabkát figyelni egész nap... Ezért inkább napozom. :)
4/7 anonim válasza:
19 vagyok, már kis, 10 éves korom óta pecázok, akkor csak snecire kezdtem úszóval. Azóta is a kedvelt módszerem ez, most kaptam egy matchbotot. Ezen kívül van egy régi teleszkópos fenekezőm, azt inkább éjszaka vetem be, mert nem látom a pici világítópatront, és nehezebb is állandóan azt figyelni. Én meg soha nem unatkoztam horgászat közben, amikor nem fogtam semmit, akkor sem. Azt nem unatkozásnak, hanem pihenésnek fogom fel.
5/7 anonim válasza:
Bár az már kicsit kellemetlen,amikor 15 halat fogsz 1 hét horgászat alatt,és mind dévér,ők persze mérettől függetlenül a hatalmas kapás ellenére egy picit sem ellenkeznek vagy küzdenek,és ez elég zavaró...
6/7 anonim válasza:
jó dolog ha van hal:) én például kishalakra is szeretek horgászni például kárászra,keszegre,ha elkapsz egy rajt akkor nincs nyugtod 3-4 percenként szedheted ki a halakat,ezeket úszóval szoktam fogni,kisebb árkokon,folyókon,nagyobb állóvizeken fenekezni szoktam,szép halakat lehet fogni amik jól küzdenek,ha nincs hal akkor fogok egy plédet leterítem egy árnyékos helyre,felrakok egy elektromos kapásjelzőt,aztán ha kapás van felkelek:D
7/7 anonim válasza:
Naná hogy jó. Én 7 évesen kezdtem el horgászni, most 13 vagyok. Még ha nem is volt kapásom akkor is élveztem, mivel jó volt a társaság.
De ha még hal is van... Nekem ez a kedvenc sportom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!