Kalosavo kérdése:
Vettem egy Carp Expert 10+1 csapágyas 70 es nyeletőfékes távdobó orsót ami hibás?
Figyelt kérdés
ami 1ső horgászat alkalmával kiderült rossz, 1 kilós kárász akadt a kukoricaszendvics re (szerencsére) mert az orsó hal alatt tekerhetetlené vált vissza is vittem 3 hete bent van a szervízben még a horgász boltos bunkózik velem ilyenkor hova kell fordulnom? 21300Ftvolt az orsó! plusz 4ezer a damil ami rajt van! segitsetek légyszives :(2013. jún. 29. 10:45
11/15 A kérdező kommentje:
HOZZÁSEM NYULTAK a csavarok feje sáros lett mikor először kivittem!! és egy csavart sem szedtek ki!! FELHÁBORITÓ!!
2013. júl. 12. 20:23
13/15 anonim válasza:
Vidd be másik horgászboltba, talán javít valaki maszekban, megcsinálja neked olcsón.
14/15 A kérdező kommentje:
sziasztok felkerestem itt Győrben egy rendes horgász szervizes srácot elmeséltem neki a problémát azt mondta a gyártó általában leszarja ami elromlik hiszen nem tehet az ember semmit ellenük de ő megpróbálja nekem helyre hozni remélem lesz belőle valami :( :( csak így megin csak viszi a pénzt :( vasárnap viszem a szervízbe reggel 10kor! de így lassan 30ba lesz az orsó plusz a türelem áh nagyot csalódtam a carp expertben az életbe nem romlott el egy fos silstar vagy dam vagy okuma orsóm se! ez meg drága volt márkás is azt fos á:S majd irok amint tudok valamit! :(
2013. júl. 13. 14:41
15/15 Gábriska1991 válasza:
Nekem két Carp Xpert orsóm ment ugyanúg szarrá... A fék ment tropára mindkettőnél. Ipari hulladék, senki se vegye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!