Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Úszó, egyéb "vizes sportos"...

Úszó, egyéb "vizes sportos" lányok! Hogy oldjátok meg h pont akkor ne legyen mens?

Figyelt kérdés

egyszerűen nem értem.

és azért nem, mert most is tudok olyanokról, akiknek egész augusztusig kb 3 naponta a világ másik pontján van valamilyen versenye, és tehát nem értem, hogy akkor ezek szerint hormonálisan hónapokat is kitoljátok a menstruációt? vagy hogy van ez nálatok?

Még az edzést megértem h akkor 4-5 napig nem mentek, bár ez is kritikus sztem, na de világversenyeken meg egyenesen képtelenség az egész. sose értettem ...

szal beavatnátok??? köszi!!

2013. jún. 24. 05:57
 1/8 anonim válasza:

En ugyan nem vagyok uszo, de a baratnom (barat baratno) az.

Abban a 4-5 napban is edz, csak akkor tamponnal. 2 orat siman kibir vele, es reggel meg este szokott menni. Fontosabb verseny elott meg kitolja, de ilyen hosszu idore (honapokra) meg nem volt pelda.

2013. jún. 24. 07:38
 2/8 A kérdező kommentje:

hát nekem ez magas :)

mert most is folyamatos versenyek vannak, de tényleg hát 1 hete Töröko, 3 napja Franciao, most meg megint mennek valahova, hát esküszöm nem értem.

csak mert tampon annyira tudná tartani?

na meg oké, tegyük fel h tudja,. na de enyhén szólva nem befolyásolja a teljesítményét? és esetleg a görcsökről ne is beszéljünk ... tényleg nem értem, de lehet h én vagyok hülye :(

2013. jún. 24. 07:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Tamponnal simán mehet úszni, abszolút nem zavaró. A teljesítményét meg csak annyira csökkenti, mint bármilyen más sportág esetén. Fontosabb versenyeknél persze eltolják a menstruációt, ha lehet, de nem minden verseny egyformán fontos. A görcsre ott a görcsoldó stb.
2013. jún. 24. 15:10
 4/8 anonim válasza:
bocsi offolok, de én azt nem értem, hogy lehet kitolni a menstruációt?
2013. jún. 25. 10:13
 5/8 anonim válasza:
OFF: Nem hagy szunetet a fogamzasgatlo szedese kozben, ha verseny van, hanem majd csak utana. Igy.
2013. jún. 25. 10:44
 6/8 anonim ***** válasza:

én alapból tampont használok, az meg hogy megvan, változóan hat rám, van amikor leszívódik minden energiám, és mozdulni se bírok, de van amikor én is csodálkozok rajta, hogy miket tudok összehozni... :D

versenyen meg futam előtt+után cserélni, és nincs semmi gond

2013. jún. 26. 12:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Simán tart a tampon ennyit. A lényeg, hogy amilyen sűrűn csak lehet cserélni kell, mert azért a klóros víz is szivárog felfelé, az meg nem túl egészséges. Jó minél gyakrabban "tisztába tennie magát" az embernek. (Értem azt 1-2 órákat ki lehet bírni csere nélkül)

Egyébként nálam pl. az úszás kifejezetten jó görcsoldó. :)

2013. jún. 27. 13:59
 8/8 anonim válasza:
semmi különös. tampon és nem mindenkinek olyan erősek a görcsei (pl én meg sem érzem, tudom szerencsés vagyok :D ) hogy ne tudna maxon teljesíteni. meg talán (de ebben nem vagyok biztos) a fogamzásgátlónak van egy olyan hatása, hogy enyhíti az erősebb mensis görcsöket. de a vérzés része abszolút megoldható tamponnal. :)
2013. jún. 28. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!