Úszó, egyéb "vizes sportos" lányok! Hogy oldjátok meg h pont akkor ne legyen mens?
egyszerűen nem értem.
és azért nem, mert most is tudok olyanokról, akiknek egész augusztusig kb 3 naponta a világ másik pontján van valamilyen versenye, és tehát nem értem, hogy akkor ezek szerint hormonálisan hónapokat is kitoljátok a menstruációt? vagy hogy van ez nálatok?
Még az edzést megértem h akkor 4-5 napig nem mentek, bár ez is kritikus sztem, na de világversenyeken meg egyenesen képtelenség az egész. sose értettem ...
szal beavatnátok??? köszi!!
En ugyan nem vagyok uszo, de a baratnom (barat baratno) az.
Abban a 4-5 napban is edz, csak akkor tamponnal. 2 orat siman kibir vele, es reggel meg este szokott menni. Fontosabb verseny elott meg kitolja, de ilyen hosszu idore (honapokra) meg nem volt pelda.
hát nekem ez magas :)
mert most is folyamatos versenyek vannak, de tényleg hát 1 hete Töröko, 3 napja Franciao, most meg megint mennek valahova, hát esküszöm nem értem.
csak mert tampon annyira tudná tartani?
na meg oké, tegyük fel h tudja,. na de enyhén szólva nem befolyásolja a teljesítményét? és esetleg a görcsökről ne is beszéljünk ... tényleg nem értem, de lehet h én vagyok hülye :(
én alapból tampont használok, az meg hogy megvan, változóan hat rám, van amikor leszívódik minden energiám, és mozdulni se bírok, de van amikor én is csodálkozok rajta, hogy miket tudok összehozni... :D
versenyen meg futam előtt+után cserélni, és nincs semmi gond
Simán tart a tampon ennyit. A lényeg, hogy amilyen sűrűn csak lehet cserélni kell, mert azért a klóros víz is szivárog felfelé, az meg nem túl egészséges. Jó minél gyakrabban "tisztába tennie magát" az embernek. (Értem azt 1-2 órákat ki lehet bírni csere nélkül)
Egyébként nálam pl. az úszás kifejezetten jó görcsoldó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!