Feederimmortal kérdése:
Pelletes, bojlis etetés?
Figyelt kérdés
Egy holtágon rengetegen etetnek szemes takarmánnyal,itt nem ismert a pellet illetve a bojli.ill(senkinek nincs rávalója)! Ha én elkezdenék etetni pellettel vagy bojlival,akkor azok a halak mennyi idő után szoknák meg ezt az etetést és mennyi etető pelletre ill. bojlira lenne szükségem?2013. jún. 22. 12:27
1/2 anonim válasza:
Az a helyzet h 1 ember nem elég nagyon sok embernek bojlival kellene etetnie hogy átálljanak rá hozzá szoktak a halak a rosszabb cuchoz és nem érsz el sikert, nekem is van csomó haldorádós bojlim, pelletem, kukoricám és semmi nem jön rá csemege kukoricával fogom de meg lehet próbálni és akk olyan 5 kiló kelleneor
2/2 gomzoli válasza:
Ha olyan helyen kezdesz etetni, ahol máskor is fogtál pontyot (tehát tuti, hogy járnak arra), akkor 2-3 napos előetetés után teljes mértékben meg fogják szokni, és elfogadják!
Napi 1-1,5 kiló kell egy kis területű (1-2 m2) etetett helyhez, ennek legalább a fele bojli legyen, annak fele része egészben, fele összetörve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!