A Balaton melyik partján lehet hekket fogni? Mit érdemes csalinak használni?
:D
Az ezer forintosra nagyon harapnak. :)
(a nagyobbak csak a kétezresre)
gomzoli válasza:
Szerintem ez a kérdés poénból lett feltéve...
A válaszíró 74%-ban hasznos válaszokat ad.
# 6/7 tegnap 09:32 Privát üzenet Ez a te válaszod.
A kérdező kommentje:
És ha igen, akkor ez miért zavarja a lelki világodat? Nem értem, mi értelme ennyire negatívnak lenni és mindenben a rosszat keresni.
Na, kedves kérdező, világíts már rá, hogy a párszavas tőmondatomban mit találsz te olyan negatívnak, amelyből csak úgy sugárzik a rosszat kereső szándék... És azt is magyarázd már el (legalább én is hadd tudjak róla), hogy miből véled tudni, hogy a te kérdésed az én lelki világomat zavarja???
Feltételeztem, hogy a kérdésed poénból lett feltéve, EZ szerinted negatív, rosszindulatú, és zaklatott lelkivilágra utaló dolog??? Érdekes vagy...
Olvasd már vissza az én írásomat, és a saját szövegedet, aztán gondolkodj el azon, hogy ki kötekedik kivel!
És még mindig nem magyaráztad el, Te "más kategóriájú", hogy abban az egy mondatban mi a negatív, és kötekedő, hogy:
"szerintem ez a kérdés poénból lett feltéve" ???
Egyébként ismered azt a mondást, hogy
"hülye kérdés(é)re hülye válasz" ???
És még te próbálgatsz engem jellemezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!