Horgászok, SOS! Szőke nő kérdez! Hogyan kell a csalihálót használni?
Tudom, röhejes (szomorú), az egész,lényeg, hogy sneci kell a kerti tavamba. Tó mellett lakunk, vettem a pecásboltban cs.hálót. Igen ám, de képességeimet meghaladja a használata. Oké, kinyitom, a kampókba beleakasztom a hálót, de ekkor a fém kereszt baromira hozzásimul a hálóhoz. Na most, kötelet kötök a középső karikára, de felemelni sem tudom, mert nyeklik-nyaklik mindenfelé, összecsukódik, kiidegel teljesen.
Mit csinálok rosszul?
Itt ülök a tó partján, most bezzeg nem jár erre a kutya sem és mindjárt szétcincálom az egészet. Köszi.
Így kelljen kinézzen. Neked kell megfeszítened, és ráakasztanod a kampóra a kis hurkokat. Vagy jó, ha tudnál küldeni képet a félig-meddig összerakott tákolmányról, és megmondom mi a baj.
Szerintem sejtem, mit csinálhattál rosszul:
Rossz oldalról tetted rá a hálót.
Közben megoldódott, hazajött a férjem és 4 kézzel megoldottuk. Sajnos, annyira nyeklik, hogy két kézzel kell tartani középen.:) SZóval elég vacak cucc, vicces lesz holnap a bringámra kötött kifeszített csalifogóval evickélni a tó felé. De mindegy, lényeg a lényeg.:))
Nagyon köszönöm a figyelmességed!
gonzoli:
Nem, azért annyira nem vagyok szőke, bár gyanakodtam már mindenre.:)))
Én nem vagyok szőke, mégis előfordult már velem is anno...
Szóval ez ugrott be elsőre, ahogy leírtad a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!