Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Ez hogy lehetséges? (vizilabda)?

Ez hogy lehetséges? (vizilabda)?

Figyelt kérdés
nos két 15 éves vizilabda kapusról van szó az egyik egy normál testalkatú másik meg kövér de mégis izmos (már ha értitek pl.látszik hogy kockás a hasa de van rajta háj is bőven) és hogy hogy a "dagadt kapusunk magasabra ki tud ugrani mint a másik? (ugyanazt az edzést kapják )??

2013. máj. 14. 15:36
 1/6 anonim válasza:
Az erő nem a testalkattol füg hanem az izomzattol mivel a testesebb erősebb ezert tud kiugrani.Ugyan azt az edzést kapják.
2013. máj. 14. 16:57
 2/6 A kérdező kommentje:
értem köszönöm:) de azért egy szálkásabb embernek csak könnyebb kiugrani nem?:)
2013. máj. 14. 17:06
 3/6 anonim válasza:

nem feltétlenül.attól is függ hogy hol van rajta háj.mert ha pl. a lábain van az nem akkora baj mintha sörhasa lenne:D

egyébként minden bizonnyal a másik kapusnak sokkal erősebb a lába és jobb a lábtempója

2013. máj. 16. 14:35
 4/6 A kérdező kommentje:
lábát megfogtam és tiszta izom az egész:D csak a hasa nagyobb de mint írtam a kockái látszanak :33
2013. máj. 16. 15:47
 5/6 anonim ***** válasza:
A hájasabb kapus testére nagyobb felhajtóerő jut, hiszen a zsír fajsúlya lényegesen könnyebb az izoménál. Kiemelkedéskor ezért eleve előnnyel indul. Durva példa; nyomjál le egy pingpnglabdát, meg egy ugyanakkora fagolyót a víz alá. Engedd el őket. A fagolyó kelletlenül bár, de határozottan tör a felszínre, ez igaz, de a labda kipattan.
2013. máj. 24. 16:29
 6/6 A kérdező kommentje:
ááááh értem köszönöm:)))
2013. máj. 26. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!