Tényleg a mellúszást a legnehezebb megtanulni? A gyors- és a hátúszást már gyorsabban meglehet?
Akkor a 2. legnehezebb?
Inkább arra menne ez ki hogy, ha tudok mellúszásban úszni, a gyors és a hátúszás könnyebben fog menni?
engem 6 úszóedzö próbált megtanítani mellen úszni.... egynek sem sikerül, egyszerüen elsüllyedek
mégis úszó voltam jó ideig, csak sérülés lett a vége :/ de mellen azóta se tudok :D
ha hátnál ráérzel, sokkal könnyebb, mint a többi, ha meg nem sikerül, akkor nehezebb
a gyors meg az alap... úgy szinte mindenki tud :)
a pillangónál meg az van, hogy az az egyetlen úszásnem, ahol az erönlét szinte ugyanannyira fontos az eronlet, mint a technika... "pillézni nem lehet lassan, csak gyorsan, és nagyon gyorsan"-ezt az edzöm mondta, és szerintem igaza van :D
Számomra a mellet volt a legkönnyebb megtanulni annyira, hogy ne süllyedjek el. Aki azt mondja hogy könnyen megtanulta valószínű hogy csak a fent említettre gondolt. Versenyúszóként mondom neked a mell és a pille egyforma nehéz, mindkettőben van hasonlóság, de persze jó nagy különbség is.
Attól függ mennyire szeretnél jól megtanulni mellen úszni. Ha közepesen akkor kezdheted is azzal, de én inkább a gyorsot választanám mert az sokkal egyszerűbb.
Én is versenyeztem, de a mellet már rég feladtam...
A pillangóra kb fél év kellett, hogy ráérezzek, meg jó sok bünti :D de a mell az egyszerűen lehetetlen számomra...
13 évesen elindítottak 100 m mellen, és 1:32 lett 25-ösben...szerintem azóta se lett jobb, úgyhogy jogosan utálom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!