Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Ha mar befejeztem a horgaszato...

Ha mar befejeztem a horgaszatot, akkor is ellenorizhetnek? Az uton hazafele?

Figyelt kérdés
ez ma este tortent velem,erdekes volt..

2013. máj. 2. 20:43
 1/5 Horváth Zsolt Levi ***** válasza:
A tó területén igen,elkérheti az ellenőr az engedélyed!
2013. máj. 2. 21:43
 2/5 kakarot22 válasza:
Ha rendőrrel járnak, akkor mindenképp. Nekem még csak olyan volt, hogy azután ellenőriztek hogy már bepakoltam a kocsiba de úton még nem állitottak meg.
2013. máj. 2. 21:44
 3/5 Horváth Zsolt Levi ***** válasza:

Rendőr nélkül is ellenőrizhet a halőr a tó egész területén!

Főleg ilyenkor amikor pontytilalom van!

2013. máj. 2. 21:47
 4/5 A kérdező kommentje:

nos,ez ugy tortent,hogy amikor mentem haza,egy kanyarban,kocka zsiguli keresztbe allt elottem,a lehuzott ablakon kezeben lobalta az ellenor papirjat egy dagadt cigany! mellette,mogotte ,mogotte fiatal suttyok,kerdezte horgasztam-e! en mondtam igen,erre megkerdezte :engedely is van? a kezebe adtam,beleirta,hogy ellenorzott,es visszadta!

Mondjuk udvariasan beszelt vegig!

De nem tudom ez mennyire szabalyos?

2013. máj. 2. 22:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem szabályos volt. Tavaly engem a halőr amikor mentem haza ő meg jött simsonnal akkor állított meg. Mondjuk az még szerintem a tó területe volt :)
2013. máj. 3. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!