Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Caperlan bojlikról mi a...

Caperlan bojlikról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Decathlonba árulják ugye nagyon, 9k-ért vettünk egy 10kg-s rákos etetőbojlit, szagra jó, állagra jó, ezen kívül nem tudok róla többet. Használtatok már?

2013. ápr. 12. 18:52
 1/6 anonim válasza:

Ez engem is érdekelne!

Nagy gondolatesésbe kerültünk ez ügyben.

Bár szerintem simán be kell,hogy váljon.

2013. ápr. 13. 09:55
 2/6 A kérdező kommentje:
a kutyának adtam 1-2-t, neki nagyon ízlett.
2013. ápr. 13. 13:58
 3/6 anonim válasza:

Komááám,én mikor kisebb voltam kutyatáppal rohangáltam le a vízpartra!

Persze otthon összetördeltem kisebb nagyobb szemekre...Aztán ment bele egy kis aroma és ragasztópor.

Kárászok zabáltak szó szerint!

Ha a kutyának bejött akkor gondolom nincs gond vele :)

2013. ápr. 13. 14:32
 4/6 Farkas Milán ***** válasza:

Az általad említett bojlikat nem ismerem, de hasonló árkategóriás etető bojlikkal már volt dolgom. A tapasztalat általában az, hogy semmi beltartalommal rendelkező, mesterséges aromákkal szétpumpált lisztgolyóról van szó. Az etető bojlinak a lényege, az, hogy az etetésre is csalja és ott is tartsa a halat. LEhet, hogy a bojlid aromája odahúzza a halat, de mivel nincs beltartalma, a halak nem fognak visszajárni az etetésedre....... inkább szánj rá több pénzt. Az olcsó minőségtelen bojlik gyakran többe kerülhetnek, mint a drágább társaik..... jobb minőségből elég kevesebbet használni, de az legalább fogja a halat..... tudnám ajánlani az SBS eurostar szériáját. kilója 3000 ft. etetni és csalizni is kiváló. Viszont ha csak etetni akarsz, akkor ott van az SBS eurobase bojli, 2000 forintos áron.

Kezdetben én is szívesen vettem a nagy kiszerelésű etetőbojlikat olcsó pénzért, de már pár használat után rájöttem, hogy nem igazán jók....

2014. febr. 8. 07:06
 5/6 Farkas Milán ***** válasza:

Ja és attól, hogy a kutya megeszi,attól még nem biztos, hogy az jó is....

például: a kutya a saját hányását is megeszi.....

2014. febr. 8. 07:08
 6/6 A kérdező kommentje:

meg a szarát is.

köszi a választ :)

2014. febr. 11. 23:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!