Kezdő horgászbotot/ horgászfelszerelést tudtok ajánlani?
Közepes méretű horgásztóra kellene, fenekezni!
Bot+orsót milyet vegyek? Haldoradon lévő "szettek" jók kezdésnek??(ilyesmikre gondoltam csak nem tudom melyiket vegyem a kínálatból)
Nem akarok nagy összegeket költeni rá egyenlőre!
Hát én valami 3-4 méter közötti teleszkópos botot ajánlanék olyan 40-100 grammos maximális dobósúllyal. Rá valami 30-40 orsót, meg 20-25-ös zsinórt. Kezdésnek ezzel is lehet halat fogni. Bár nem tudom hogy neked mi a közepes méretű. Mekkora távolságokra kell dobni?
Ez egy nagyon alap felszerelés, csodát ne várj tőle!!!
Manapság ennél már csak jobbak vannak, viszont halat fogni ezzel is lehet!
Aztán majd ha rákapsz akkor úgy is finomodik az ízlésed, és tudni fogod hogy melyik irány tetszik, és mi kell neked.
Vagy ha már nézelődtél akkor linkeld be, és elmondom hogy mit gondolok róla, vagy ha már használtam olyat akkor írok véleményt! Igaz én manapság már 98,52% csak pergetek, de nekem is volt békéshalas korszakom. :)
Köszi!
Hát egyenlőre kb. 15-20ezret szánnék rá aztán később, ha belejövök akkor vennék jobb felszerelést!
Úszózni nem igazán szeretek, de néha talán jóljöhet...
6-8kg-os pontyokról tudok amik vannak benne.. Illetve sok 3-4kg-os is van ez a gxakoribb..
+csuka, süllő, keszeg van benne..
1,6 hektár a vízterület!
A szettek sosem jó minőségű cuccokat tartalmaznak.
Én nem vennék netről. Már csak azért sem,mert a postát elköltöm apróságokra.
Bemész egy horgászboltba, és ott adnak a kezedbe cuccokat a kért összegig. Kézben fogva egész más egy bot, mint a neten képeken.
Érdemes szétnézni pl botnál használtban is,mert olcsóbban juthatsz hozzá egy jó minőségű cucchoz.
Ha van ismerődö aki régóta pecázik tud segíteni.
Vannak emberek akik a márkákat figyelik csak.Pacában is fontos, de fontosabb hogy érezd a botot, a cuccot összességében. Fontos a bot-orsó közötti összhang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!